Project Insigne: luxe villa's met zeezicht

Rokabella/Callao Salvaje/ Costa Adeje

(Nr. 4789)

€ 849.000

3

3

235 m²

- m²

Een wereld van sensaties met uitzicht op zee. Leef in uw dromen!

Interesse?

Insigne is een luxe-wooncomplex op Tenerife, gelegen in de woonwijk Rokabella, een exclusieve woonwijk aan de kustlijn Costa Adeje, in het zuiden van het eiland.

Het project bestaat uit 27 eengezinsvilla’s met eigen zwembad, ontworpen door de prestigieuze architect Leonardo Omar en gebouwd op een afhellend grondstuk met indrukwekkende uitzichten op de Atlantische Oceaan en La Gomera.

DE VILLA'S
De indeling van de vertrekken werd ontworpen met het oog op maximaal comfort en een permanent gevoel van uitzicht op de horizon. De uitmuntende architectuur versmelt met het intense blauw van de Atlantische Oceaan.
Elke villa heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers, twee op de bovenverdieping en één op de benedenverdieping, waar zich ook de in de woonkamer overlopende eetkamer met open keuken en een gastentoilet bevinden.
Vertrekken die uitgeven op een ruim buitenterras met eigen zwembad. De woning wordt vervolledigd met een ruime kelderverdieping met eigen parkeerplaats, een bijkeuken, een lichtkoker en een technische ruimte voor het zwembad.

De 27 villa’s liggen trapsgewijs elk op een eigen grondstuk, aangepast aan het natuurlijke reliëf waardoor de beste uitzichten op zee worden verkregen. Toegang tot het eigen grondstuk van elke woning is mogelijk via een private toegangsweg.

DE ARCHITECTUUR
De woningen voldoen zowel qua bouw als qua ruimte aan de allerhoogste kwaliteitseisen en vertonen een logische, eerbiedige en uiterst opmerkelijke bouwstijl.
Het ontwerp van Leonardo Omar zorgt voor unieke woningen volgens een modern en minimalistisch concept gebaseerd op comfort en esthetica, met een uiterst harmonieus, elegant en lichtrijk geheel als resultaat.
Elke woning is geconfigureerd als een samenstelling van witte volumes met hoge plafonds en grote glaspartijen, waardoor de vertrekken naar buiten lijken door te lopen en zo een uiterst ruim gevoel geven, met uitzicht op de horizon.
Hierbij worden zuivere geometrische lijnen gehanteerd, met speciale aandacht voor afgeronde randen die onze Insigne Luxury Villas een exclusieve en opmerkelijke persoonlijkheid geven.

INSTALLATIES, BOUW- EN AFWERKINGSMATERIALEN
Overloopzwembad met LED-binnenverlichting, lift die de 3 verdiepingen met elkaar verbindt, aangepast aan personen met beperkte mobiliteit, tuin ontworpen door een team van tuinarchitecten met geprogrammeerd bewateringssysteem, gepantserde voordeur met biometrisch slot, buitenkozijnen van geanodiseerd aluminium, porseleinen plaveisel…

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2020
Aantal verdiepingen3
Bewoonde oppervlakte 235m²
Tuin ja
Zwembadja
Energiepeil A

Details

Leefruimtes 1
Keukens1
Slaapkamers3
Badkamers 3
Toiletten 1
Kelder ja
Zwembad ja
Eigen lift ja
Airco ja
Garageja - 2 wagens

In de buurt

Strandvlakbij
Stad Adeje: 13 min
Golf5 min
LuchthavenTenerife Zuid : 21 min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.