Project Velaya

Marbella

(Nr. 1528)

€ 792.000

2 - 4

2 - 4

111 - 358 m²

Exclusief nieuwbouwproject

Interesse in dit pand?

Het project Velaya omvat verschillende eerstelijns appartementen, penthouses en villa's gelegen aan het strand tussen Marbella en Estepona, beter bekend als de New Golden Mile. Met een toplocatie aan de Middellandse kust, gelegen in een beveiligd complex van 38 high-end nieuwbouwentiteiten en alle voorzieningen, zorgt dit project voor een geweldig totaalconcept.

De woonentiteiten zijn ontworpen in een modern tijdloos design, met een neutraal kleurenpalet en met uitzonderlijk hoogwaardige materialen voor de inrichting en afwerking. De doorlopende vloeren vormen samen met de schuiframen voor natuurlijk licht en een naadloze overgang tussen binnen en buiten. In totaal zijn er 24 twee en drie slaapkamer appartementen, 6 penthouses, 6 bungalows en 2 villa's gebouwd volgens de hoogste normen met behulp van topmerken zoals Bulthaup, Gaggenau, Dornbracht.

Ondergrondse parkeergarage met toegewezen eigen parkeerplaatsen voor elke woning en buiten extra parkeerplaats voor 20-25 auto's.

Dit complex met 24-uurs beveiliging, designer tuin met waterpartijen en directe toegang tot het strand heeft op zijn domein van zo'n 20.000m² ook het hele jaar door een verwarmd gemeenschappelijk zwembad, een apart zwembad voor kinderen, jacuzzi en oversized chill-out bedden met een prachtig uitzicht op zee. Dicht bij het zwembad is er een BBQ paviljoen, een tennisbaan, paddel court en een open cardio fitnessruimte. Voor de kinderen wordt er zelfs een speelplaats voorzien.

Velaya onderscheidt zich door de kwaliteit van de architectuur en de exclusieve ligging aan de zee.
Een uitzonderlijke kans om te investeren in een woonconcept dat de luxe levensstijl van het Zuid-Spaanse leven perfect weerspiegelt.

Kenmerken

Bouwjaar2020
Domein20.000m²
TuinJa
Zwembadgemeenschappelijk en privé
SportTennisbanen, padel en open cardio fitnessruimte

Details

Slaapkamers2 - 4
Badkamers2 - 4
Ondergrondse parkeergarageja
Beveiligd complexja

In de buurt

Stranddirecte toegang
Stad8min Estepona
Stad12min Puerto Banús
Stad15min Marbella
Stad1u Málaga
Luchthaven50min Málaga
Treinstation1u Maria Zambrano

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.