Prachtige moderne villa's op de grens van Marbella-Mijas

Andalusië/Malaga/Marbella

(Nr. 4549)

€ 1.215.000

3-4

3-4

299-312 m²

510 m²

Interesse in dit pand?

CaboRoyale is een prachtige nieuwe ontwikkeling van 21 hedendaagse villa's, gelegen in Cabopino, Marbella.

De villa's hebben een eigen zwembad en een eigen ondergrondse garage voor minimaal 2 auto's.

Er zijn 3 verschillende villa design types om uit te kiezen met 3 tot 4 slaapkamers, hetzij op 1 niveau, 1,5 niveaus, of 2 niveaus - allemaal met een eigen tuin ( +- 510²) inclusief privézwembad met zoutzuiveringssysteem.
Elke villa heeft een prachtig uitzicht op zee, slechts een paar minuten lopen naar de jachthaven van Cabopino en het commerciële centrum van Calahonda met zijn overvloed aan winkels, bars, supermarkten en alle lokale voorzieningen.

Caboroyale ligt op de ideale locatie, tussen de populaire steden Fuengirola en Marbella. Op slechts 400 meter van de prachtige stranden van Oost-Marbella en op 10 minuten wandelen van de populaire jachthaven van Puerto Cabopino.
Het gebied staat bekend om de groene omgeving, waaronder de beschermde duinen langs het strand en de beste stranden van de Costa del Sol.

Het centrum van Marbella ligt op slechts 15 minuten rijden.

Kenmerken

Bouwjaar2020
Bewoonde oppervlakte300 m²
Zwembadja, privé
Garageja
EnergiepeilA

Details

Leefruimtes1
Keuken1
Slaapkamers3
Badkamers3

In de buurt

LuchthavenMalaga 30 min
Marbella 15min
strand 400m
Puerto Cabopino 10min wandelen

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.