Moderne villa in Los Alcazares

Los Alcazares

(Nr. 5743)

€ 610.000

3

3

161 m²

462 m²

Modern en gedurfd design

Interesse?

Deze villa is gelegen aan de oevers van de Mar Menor in Los Alcázares en biedt een lichte en ruime woonkamer met grote ramen gericht op het zuiden.
3 slaapkamers, waarvan er twee zijn voorzien van een eigen badkamer en een dressing, 3 badkamers en een groot volledig ingericht tuinterras op de eerste verdieping met uitzicht op zee.

Los Alcázares is gelegen aan de zeven kilometer lange kustlijn van Los Narejos naar Punta Brava en heeft heel wat te bieden aan diensten.

Mar Menor (kleine zee of kleinere zee) staat bekend als de grootste natuurlijke zout lagune in Spanje. Gescheiden van de Middellandse Zee door La Manga, een zandbank van 22 km.

De luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten rijden.
U heeft directe toegang tot de AP-7 snelweg die u in 60 minuten naar Alicante brengt of naar Cartagena in slechts 20 minuten.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2020
Aantal verdiepingen2
ZwembadJa
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritJa, met parkeerplaats voor de wagen

In de buurt

Strand2 Km
Stad2 Km
Golf1 Km
Resto1 Km
ShoppingDos Mares Shopping center 14 Km
LuchthavenMurcia Airport 35 Km

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.