Prachtige Villa's met tal van extra's inclusief.

Aguilas

(Nr. 13658)

€ 305.000,-

3

2

203 m²

223 - 282 m²

Geniet op wandelafstand van de zee en alle nodige faciliteiten.

Interesse?

De residentie bestaat uit 21 exclusieve villa's met 3 slaapkamers die modern design, kwaliteit en functionaliteit combineren. Een Villa bestaande uit een grote woonkamer, een ingerichte keuken, 2 of 3 badkamers en een terras. Elke villa heeft zijn onafhankelijke perceel met terras, tuin, zwembad en parkeerplaats, en een ondergrondse verdieping inclusief.

Ocean Breeze residencial is gelegen in een exclusieve woonwijk die een aangename en rustige omgeving biedt die tegelijkertijd verbonden is met het strand (4 minuten), Juan Montiel Marina en het stadscentrum van Aguilas. Alle diensten en recreatiemogelijkheden zijn te voet bereikbaar, zoals supermarkten, restaurants, chiringuitos, gezondheidscentrum, fitnesscentrum, duiken, enz. Een unieke optie voor wie op zoek is naar een rustige omgeving zonder afstand te doen van dicht bij het strand te zijn, de zee en alle diensten en voorzieningen.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte203 m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
AircoPré-installatie/td>

In de buurt

Strand4 min. wandelen
Stad7 min. wandelen
Golf20 min. rijden
Resto7 min. wandelen
Shopping8 min. rijden
LuchthavenMurcia (Corvera) 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.