Eerstelijns villa in Cabo de Palos

Cabo de Palos

(Nr. 7993)

€ 1.950.000

3

3

254 m²

500 m²

Prachtige villa op een unieke locatie!

Interesse?

2 Exclusieve villa's gelegen in Cabo de Palos, zijn een architectonisch concept op basis van heldere, kubieke en functionele lijnen in een unieke enclave.

De villa's zijn gelegen in Cala Medina, bekend om zijn wilde klif, ongetwijfeld een paradijs waar u kan genieten van de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, het uitzicht op de karakteristieke vuurtoren en een prachtige zonsopgang en zonsondergang.

Omgeven door paradijselijke baaien om te zwemmen, waar u verschillende watersporten kan beoefenen en vermits dit een van de beste reservaten in de Middellandse Zee is, is het hier prachtig om te duiken.

Deze villa heeft een energielabel type A.

Door de kleinste details in de afwerking, hoogwaardige materialen, persoonlijk ontwerp en luxe, kan u zowel in de zomer als in de milde winter genieten van de villa.

De villa is gebaseerd op een perceel van 500 m2, 254,55 m2 bebouwde oppervlakte, 434,60 m2 tuin volledig afgewerkt met een verwarmd privé zwembad van 9 x 4 meter met ongeëvenaarde uitzichten en rolafdekking.

De toegangsdeuren naar de tuin en garage zijn geautomatiseerd met infrarood afstandsbediening.
Er is een garage voor één voertuig en een parkeerplaats buiten voor een extra voertuig.

De tuinen met een waterafvoersysteem in de grond zijn volledig afgewerkt en aan te passen, inclusief beplanting, irrigatie en verlichting.
Terrassen op verschillende hoogten creëren gezellige omgevingen omgeven door groen en eindeloze uitzichten op de zee.

De villa heeft drie grote slaapkamers, de grote slaapkamer met badkamer en een kleedkamer en suite, drie badkamers en een afgewerkt, airconditioning, verwarming,moderne en elegante keuken volledig afgewerkt, inclusief high-end apparaten, een warme en gezellige kamer die optimaal profiteert van natuurlijk licht dankzij de grote ramen van vloer tot plafond, een wasruimte en opslagruimte.

Beveiligd met tv-camera's extarn en bewegingsmelders intern.

Slechts vijf minuten van de jachthaven van Cabo de Palos, de promenade en restaurants waar u de beste Mediterrane gastronomie kan proeven.
Gelegen op slechts drie minuten van de snelweg RM-12 en op 12 km van het prestigieuze La Manga Club Resort Golf Resort Hotel *****

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn in Murcia, de internationale luchthaven Región de Murcia op 37 minuten en de internationale luchthaven
Alicante - Elche op 126 km, beide met vluchten naar respectievelijk nationale en internationale luchthavens.

De ontwerpen zijn volledig op maat gemaakt, zodat u wijzigingen kan aanbrengen in het ontwerp en worden aangepast aan uw smaak en behoeften.

De bouwtijd is ongeveer 20-24 maanden, zodra we de definitieve plannen hebben.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
TuinVolledig aangelegd
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
KelderJa, met parkeerplaats
LiftJa, indien gewenst
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritJa, met parkeerplaats

In de buurt

Strand300 m
Stad500 m
Golf13 Km
Resto500 m
LuchthavenCorvera Murcia 54 Km

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.