Prachtige appartementen, rustig gelegen met zicht op zee.

Aguilas

(Nr. 10379)

€ 221.000,-

1, 2, 3

1, 2

68 m²

Geniet van dit overweldigend zeezicht.

Interesse?

Milieuvriendelijke appartementen en penthouses met uitzicht op de zee

Hier worden appartementen en (duplex) penthouses gerealiseerd met één, twee of drie slaapkamers en één, twee of drie badkamers plus een privé terras. U heeft een ongeëvenaard en spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee vanaf deze bevoorrechte locatie. 

De appartementen en penthouses worden gebouwd met de beste materialen en zijn luxueus en o.a. voorzien van airconditioning. Neem een duik in één van de zwembaden of geniet vanuit uw jacuzzi van het formidabele uitzicht.

Dit project is een fantastische residentie op een unieke locatie aan de kust tegenover het eilandje Isla del Fraile. Het strand, winkelcentra en de boulevard van Águilas liggen letterlijk om de hoek. Hier kunt u winkelen, wandelen, duiken en watersporten. En er zijn vier golfbanen in de omgeving. Dit is met recht een droomlocatie!

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakteVanaf 68 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers1, 2, 3
Badkamers1, 2
Toiletten1, 2
LiftAanwezig
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

StrandWAndelafstand
Stad5 min.
Golf20 min.
Resto5 min.
Shopping5 min.
LuchthavenMurcia (Corvera) 1 uur / Almeria 1u 10min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.