Nieuwe fase appartementen op Santa Rosalia Lake Resort.

Santa Rosalia Lake Resort

(Nr. 13361)

€ 231.900,-

2, 3

2

86 - 112 m²

Kom en geniet van dit schitterend resort !

Interesse?

Residencia Mirador wordt gebouwd op het Santa Rosalia Lake & Life Resort. Dit nieuw project gaat bestaan uit 6 gebouwen van telkens 7 appartementen, in totaal 42 woningen. Alle appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers met uitzicht op het meer en de groene zones van dit geweldige luxe resort. Verder zijn ze uitgerust met een grote woonkamer, een moderne open keuken en grote schuiframen die toegang geven tot het terras aan de voorkant. Een eigen autostaanplaats is inbegrepen. Naast alle faciliteiten van Santa Rosalia is er ook een gemeenschappelijk zwembad met ligzone enkel voor de eigenaars van de appartementen.

Santa Rosalia Lake & Life Resort is een fantastisch nieuw tropisch resort gelegen op 4 kilometer van de stranden van Los Alcázares aan de Costa Cálida (provincie Murcia). Het gesloten complex is ongeveer 700.000 m² groot, vol palmbomen met allemaal nieuwe eigendommen die worden gebouwd rond een enorm meer van 16.000 m². Geniet van de witte zandstranden, het kristalhelder turquoise water, verschillende sportfaciliteiten, strandbars, een golfbaan en de gastronomische mogelijkheden.

De internationele luchthaven Murcia-Corvera ligt op 20 minuten rijden, die van Alicante op 50 minuten.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte86-112 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2
LiftAanwezig

In de buurt

StrandOp het domein en Los Alcazares 4 km.
Stad4 km
GolfRoda Golf 9 min.
RestoOp het domein
ShoppingDos Mares 9 min. rijden
LuchthavenMurcia Corvera 20 min. / Alicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.