Nieuwbouwproject met gelijkvloers geschakelde woningen met privé zwembad.

Los Alcazares

(Nr. 12948)

€ 199.900,-

2, 3

2

75 - 91 m²

130 - 160 m²

Geniet van de rust en op wandelafstand van de nodige faciliteiten.

Interesse?

Dit complex omvat in totaal 28 gelijkvloerse geschakelde woningen met een privé zwembad. Deze woningen zijn ontworpen op één niveau (gelijkvloers) met terrassen op de begane grond en een groot solarium op de eerste verdieping zodat u de hele dag kan genieten van de zon, het hele jaar door.

Er is keuze uit 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers en de woning is ontworpen met een open, eigentijdse stijl voorzien van een ingerichte keuken, woon-en eetkamer.

Het project ligt nabij Los Alcazares, omgeven door alle nodige faciliteiten, parken, sportfaciliteiten en enkele bekende golf terreinen, en dit op amper 10 minuten van het strand.

De woningen worden inclusief opgeleverd met privé zwembad en buitendouche, afgewerkt solarium, pré-installatie van de airco, verlichting binnen en buiten, gevoerde kleerkasten voorzien van lades, volledig afgewerkte badkamers en de keuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en oven.

Prijzen vanaf € 199.900,- excl.kosten

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022 - 2023
Aantal verdiepingen1
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte75 - 91 m2
ZwembadPrivé
EnergiepeilB#

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand10 min.
Stad10 min.
Golf5 min.
Resto5 min.
Shopping10 min.
LuchthavenMurcia 30 min. / Alicante 55 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.