Nieuw project met Premium appartementen in Lo Pagan.

Lo Pagan

(Nr. 10530)

€ 247.000,-

2

2

65 m²

Geniet van de zee op amper 350m van het appartement.

Interesse?

Kies uit een gelijkvloers appartement met groot terras aan de voorzijde en patio aan de achterzijde of een penthouse loft appartement met terras aan de voorzijde en groot privé dakterras met pergola en zomerkeuken, gelegen op slechts 350 meter van het strand. Dit kleinschalig complex heeft amper 12 appartementen, 6 gelijkvloers en 6 penthouses.

Het gelijkvloers appartement: De voordeur geeft toegang tot de ruime woonkamer met eethoek aan de zijkant. De volledig ingerichte keuken bevindt zich naast de schuifdeuren die het natuurlijke zonlicht binnenlaten. Aan de zijkant is er een badkamer met wastafel, toilet en douche en 2 ruime slaapkamers waarvan één de master slaapkamer is met en-suite badkamer.

Het Penthouse appartement: Een trap leidt u naar de bovenste verdieping met groot betegeld privéterras, met toegangsdeur naar de woning. Net als de begane grond modellen een royale open lounge / eetkamer met de oversized keuken - 2 slaapkamers aan de zijkant (master met en-suite). Toegang wordt verkregen tot het prive-dak solarium van de achterzijde van de keuken.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte65m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
AircoPré-installatie
OpritAanwezig

In de buurt

Strand350m.
StadWandelafstand
Golf15 min.
RestoWandelafstand
ShoppingDos Mares 6 minuten
LuchthavenMurcia (Corvera) 35 min. / Alicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.