Mooie appartementen aan een betaalbare prijs.

San Pedro del Pinatar

(Nr. 13285)

€ 169.000,-

2

2

67 m²

Betaalbare appartementen op een rustige ligging en toch overal dichtbij.

Interesse?

Dit complex is een nieuwe residentie bestaande uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen in het gebied van Lo Pagan, in San Pedro del Pinatar.

De residentie heeft woningen op de begane grond met tuin, of boven met solarium. Alle appartementen hebben een modern design en zorgvuldig gekozen materialen. Bovendien heeft de woonwijk een mooie gemeenschappelijke ruimte met tuin en twee gemeenschappelijke zwembaden.

Het complex is gelegen in een rustige omgeving om te wonen, gelegen dicht bij Las Salinas van San Pedro del Pinatar. Vanuit dit complex heeft u via een korte aangename wandeling toegang tot de stranden van de Mar Menor, beroemd om zijn therapeutische modderbaden.

Ook in de directe nabijheid vindt u alle voorzieningen zoals restaurants, winkelcentra en vele andere attracties om te genieten van dit prachtige deel van de kustlijn. Het gebied biedt ook een breed scala aan sportactiviteiten en seizoensgebonden watersporten, evenals een thalassotherapiezwembad, spa, evenals een aantal top golfbanen.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte67 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
AircoPré-installatie

In de buurt

StrandKorte wandelafstand
StadKorte wandelafstand
Golf10 min.
RestoKorte wandelafstand
ShoppingDos Mares 10 min. / La Zenia Boulevard 15 min.
LuchthavenMurcia (Corvera) 35 min. / Alicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.