Kleinschalig nieuwbouwproject met 16 appartementen.

Mar de Cristal

(Nr. 10581)

€ 235.000,-

2

2

82 m²

Geniet van deze ruime appartementen op 100m van de zee.

Interesse?

Er komen 8 appartementen op de begane grond met grote terrassen en 8 penthouse appartementen met een terras aan de voorzijde en een enorm dakterras. Allen zullen een fantastisch uitzicht hebben op de omgeving en de zee.

Er zijn verschillende configuraties met 2 of 3 slaapkamers, een open keuken met kookeiland, alle keukentoestellen inbegrepen en van vloer tot plafond schuifdeuren naar het terras aan de voorzijde vanuit de woonkamer, waardoor deze appartementen worden gevuld met veel natuurlijk licht. Elke hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en dressing en er is een gastenslaapkamer met een ingebouwde kledingkast en een gasten badkamer.

De centrale gemeenschappelijke ruimte en tuinen bieden veel buitenruimte en een klein kinderzwembad en een groter full-size zwembad. Elke woning profiteert van een ondergrondse parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

Prijzen beginnen vanaf €235.000 voor een begane grond en vanaf €245.000 voor een penthouse optie. Deze prijzen en beschikbaarheid zijn onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving, dus neem contact met ons op voor plannen en up-to-date details.

Mar de Cristal is een rustige urbanisatie aan de oevers van de Mar Menor, met een mooie promenade, jachthaven, supermarkt, diverse bars en restaurants, een tennisclub met bar / restaurant, padel tennisbanen en een fitnessruimte. Dichtbij ligt het beroemde La Manga Club resort met 3 golfbanen, het typisch Spaanse dorpje Los Belones met tal van goede restaurants. In de buurt ligt ook het mooie vissersdorpje Cabo de Palos met een overvloed aan fantastische restaurants, prachtige stranden om te snorkelen en de beste duiklocaties in de Middellandse Zee. Een fantastisch nationaal park Calblanque met wandelroutes en prachtige stranden. Een echt bevoorrechte locatie!

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte82 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
AircoPré-installatie

In de buurt

Strandwandelafstand 100m.
Stad6 min.
Golf8 min.
Resto6 min.
Shopping6 min.
LuchthavenMurcia (Corvera) 30 min. / Alicante 1h 10 min.#

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.