Project Serene Atalya

Estepona

(Nr. 1542)

€ 399.000

2 - 3

2

112 m²

123 m²

Villa’s met uitzicht over een prachtige natuurlijke vallei.

Interesse in dit pand?

Dit project omvat 50 semi-vrijstaande villa’s met 2 of 3 slaapkamers, allemaal zonnig georiënteerd op het westen en met een maximaal uitzicht dankzij de ligging op een heuvel. Genieten doet u op uw privé terras of in de gemeenschappelijk aangelegde tuinen met zwembad (afzonderlijk zwembad voor de kinderen). Een solarium en kelder zijn mogelijk als extra optie.

Deze woningen zijn gelegen naast de Atalaya Golf & Country Club, dichtbij verschillende restaurants en winkels en met Puerto Banús op een steenworp afstand. Een nieuwbouwproject ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een zelfstandig huis met een tuin in een omgeving die goed verbonden is met de beste diensten aan de Costa del Sol. Serene Atalaya ligt ook op korte afstand van Estepona, Puerto Banus en Marbella…

Kortom: zon, golf, natuur, u geniet hier het hele jaar door!

Kenmerken

Bouwjaar2020
Aantal verdiepingen2
Domein123m²
Bewoonde oppervlakte112m²
TuinJa
ZwembadJa

Details

Slaapkamers2 - 3
Badkamers2
KelderJa
Aircoja
Opritja

In de buurt

Strand5min
StadEstepona
GolfAtalaya Golf & Country Club
Resto1min
Shopping1min
LuchthavenMálaga 50min

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.