Nieuwbouw in Marbella

(Nr. 11998)

€ 735.000 - €790.000

2 - 4

2 - 3

150 - 155 m²

R4055944

Interesse?

Een spectaculair project van 34 geweldige appartementen en penthouses, met 2, 3 en 4 slaapkamers, op een perfecte locatie, zodat u kunt genieten van de mediterrane levensstijl.

Deze prachtige 4 slaapkamers duplex verwelkomt ons in een prachtige hal die toegang geeft tot de royale woonkamer verbonden met een moderne open keuken die zijn prachtig uitgerust met top-of-the-line apparatuur, op dit niveau zijn er 2 slaapkamers en in de bovenste verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers en suite. Het terras van de woning heeft een prachtig uitzicht over de Guadalmina golfbaan.

De urbanisatie zal beschikken over aangename gemeenschappelijke ruimten zoals een zwembad, aangelegde tuinen, Co-Working ruimte en een fitnessruimte. Het complex, dat volledig omheind zal zijn, zal ook permanente bewakingscamera's en een conciërgeservice hebben.

Bovendien is dit prachtige project gelegen op korte afstand van San Pedro de Alcántara, in Marbella.

Welkom in uw nieuwe huis!

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Bewoonde oppervlakte150 - 155
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk

Details

Slaapkamers2 - 4
Badkamers3
AircoWarme A/C; koude A/C

In de buurt

StrandJa
GolfJa
ShoppingJa

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.