Nieuwbouw in Mijas

(Nr. 11924)

€ 544.000 - 563.000

3

2

200 - 207 m²

R3931492

Interesse?

Een exclusief omheind complex van 40 luxe herenhuizen met een eigentijdse architectuur, gelegen op een van de meest gewilde locaties binnen La Cala Resort. Dit complex beschikt over een groot buitenzwembad en prachtige tuinen die zich uitstrekken tot aan de golfbanen die de ontwikkeling omringen.
Een prachtige woning met meer dan 300 m2. Interieur open ruimtes die uitmonden in spectaculaire terrassen, privé tuinen en verbazingwekkende dakterrassen om te kiezen waar u van de zon kunt genieten terwijl u een drankje drinkt of geniet van een succulent diner "al fresco".

Deze lichte en ruime herenhuizen zullen een premium kwaliteit afwerking leveren die zich aanpast aan de dagelijkse behoeften van onze klanten, met gemotoriseerde rolluiken en inbouwkasten in de slaapkamers, design badkamers, open-concept keukens uitgerust met alle elektrische apparaten, warme en koude airconditioning, een kluisje en zonneschermen die al geïnstalleerd zijn in de terrassen en solariums.
Elk woning beschikt over een grote ondergrondse privégarage en een directe toegang tot het eigendom.

Het potentieel van dit huis groeit alleen maar met de mogelijkheid om een inpandige lift te installeren op elk gewenst moment, hetzij tijdens de bouw of in een later stadium.

Een fantastische zuid oriëntatie, de unieke golf-front positie, een combinatie van de beste kwaliteit materialen en het verfijnde ontwerp, omgeven door een natuurlijk landschap, maakt dit project tot de ideale woning.

De verkoopprijzen zijn vanaf €465.000 + BTW belasting. Wij bieden een comfortabele betalingsstructuur gedurende de bouw en garanderen alle betalingen met een bankpolis.

De bouwvergunning is verleend, de bouw van de eerste fase is al begonnen en zal in september 2020 worden opgeleverd. Een show-house is beschikbaar voor bezoeken zeven dagen per week. U bent van harte welkom om ons te bellen of te e-mailen voor een afspraak.

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Bewoonde oppervlakte200- 207m²
TuinPrivé
ZwembadJa

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
ZonnebankJa
LiftMogelijk
AircoWarme A/C; koude A/C

In de buurt

GolfJa

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.