Nieuwbouw in Mijas Costa

Mijas Costa

(Nr. 11615)

€ 248.000 - 711.600

2-4

0-2

69-139 m²

R3297082

Interesse?

Dit project is een nieuw wooncomplex in Mijas Costa, een van de meest gewilde gebieden van de Costa del Sol. Dit exclusieve complex van 166 appartementen van 2 - 3 slaapkamers en Penthouses van 3 - 4 slaapkamers, evenals fantastische gemeenschappelijke ruimtes met inbegrip van een kinderspeeltuin. Appartementen op de begane grond hebben allen privé-tuinen. Alle keukens zijn voorzien van kookeilanden en alle slaapkamers hebben directe toegang tot grote terrassen.

De architectuur en het eigentijdse ontwerp laten toe om optimaal te genieten van het mediterrane licht en de beste uitzichten, vermenging met de omgeving en met respect voor de natuur die het omringt.
De Penthouse terrassen zijn ruim en hebben een adembenemend uitzicht.
Veel faciliteiten zijn inbegrepen in de woonst, niet te vergeten dat alle voorzieningen op loopafstand zijn.
Verschillende buitenzwembaden, Spa-ruimte met overdekt zwembad, Turks bad en sauna, fitnessruimte, Social Club, paddle tennisbaan, stedelijke boomgaarden ...
De units ruimtes zijn veelzijdig, gezellig, comfortabel en gebouwd met behulp van materialen gekozen volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Alle 2 en 3 slaapkamer appartementen hebben 1 ondergrondse parkeerplaats en 1 berging inbegrepen in de prijs, alle 3 en 4 slaapkamer Penthouses hebben 2 ondergrondse parkeerplaatsen en 1 berging inbegrepen in de prijs.

De liften in de residentie verbinden de verschillende verdiepingen en zijn als volgt:
- Blok 1 heeft 2 liften voor 20 appartementen
- Blok 2 heeft 3 liften voor 30 appartementen
- Blok 3 heeft 3 liften voor 30 appartementen

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Bewoonde oppervlakte69-139m²
TuinAanwezig
ZwembadBinnen + buiten

Details

Slaapkamers2-4
Badkamers0-2
LiftJa
AircoWarme A/C; koude A/C

In de buurt

StrandJa
StadJa
GolfJa

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.