Nieuwbouw in Mijas

(Nr. 12015)

€ 370.000 - 502.000

2 - 3

2

88 - 126 m²

R3787660

Interesse?

OMGEVING
La Cala Resort, Mijas, Taylor Wimpey Spanje en La Cala Resort, twee gekende en hooggewaardeerde ondernemingen zijn samen gekomen om hun eerste inmobiliënproject te ontwikkelen in La Cala Resort in 2014. Sinds dan zijn zij verdergegaan in de bouw van woningen van topkwaliteit, in een unieke ligging. Het is geen geheim dat La Cala Resort één van de beste golfcomplexen in Andalusïe is. Het beschikt over drie magnifieke 18-holes golfbanen, een rustiek 4-sterrenhotel dat talrijke prijzen heeft ontvangen, een luxueuze spa, 3 spectaculaire restauranten en een uitgebreid aanbod van sportfaciliteiten met tennis, squash en een gymnasium.
Een grote gelegenheid om te investeren in een woning van topkwaliteit, in een luxe resort.

LIGGING
La Cala de Mijas, strand- en golfplezier tussen Marbella en Fuengirola, beschikt over één van de mooiste locaties in de La Cala Resort. Zijn gunstige ligging biedt de woningen een fantastisch panoramisch uitzicht over het gehele complex, en zo kan u in één oogopslag de golfbanen, de bergen en de zee aanschouwen. Een natuurlijke omgeving met een spectaculair landschap, op slechts 8 kilometer van de beste stranden van de Costa del Sol. De internationale luchthaven van Málaga bevindt zich op 30 minuten rijafstand, en zo kan u zelfs voor korte verblijven van uw woning genieten.

COMPLEX
Ruime terrassen met zicht op de bergen, de zee en de golfbanen.
Een privé domein met in totaal 56 woningen met 2 of 3 slaapkamers en 19 exclusieve dakappartementen met 3 slaapkamers verdeeld over 6 gebouwen, omgeven door ruime gemeenschappelijke tuinen met zwembad. Alle woningen beschikken over een parkeerplaats en bergruimte.

WONINGEN
De woningen hebben een indeling gebaseerd op open ruimtes, met een ingebouwde opendesign keuken die grenst aan de woonkamer die aan de woningen een gevoel van meer ruimte en licht geven en waardoor u van een indrukwekkend uitzicht kunt profiteren. De bouw, volgens de richtlijnen van de nieuwe Technische Bouwcode (TBC), plaatsen deze woningen in de avant-garde van de markt, aangezien zij één van de hoogste niveaus in energie efficiëntie en technische- en geluidsisolatie aanbieden.

AFWERKING
Beschikt over de hoogste bouwkwaliteit, die aan de woningen hoge niveaus van energie-efficiëntie en thermische en geluidsisolatie biedt. Onze woningen beschikken over vloeren met grote porseleinen tegels, ingebouwde en volledig ingerichte keukens, badkamers met sanitaire voorzieningen van topkwaliteit, LED-verlichtingssysteem, airconditioning, en een systeem van warmwatervoorziening door zonne-energie.

ENERGIECERTIFICAAT B.

De oplevering staat gepland voor juni 2022.

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Bewoonde oppervlakte88 - 126m²
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2-3
Badkamers2
BergruimteJa
AircoWarme A/C; koude A/C

In de buurt

Strand8km
GolfJa
Luchthaven30min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.