Nieuwbouw in Marbella

(Nr. 11835)

€ 496.000 - 825.000

2-4

2- 3

97 - 207 m²

R3838192

Interesse?

Dit project is een omheind wooncomplex met 56 woningen met twee, drie en vier slaapkamers, verdeeld over laagbouw die op twee aangrenzende percelen wordt gebouwd. Het originele en innovatieve ontwerp past perfect in de uitzonderlijk aantrekkelijke natuurlijke omgeving.
Het complex beschikt ook over 3 indrukwekkende gemeenschappelijke zwembaden, een eigen fitnessruimte in beide gebieden, ongelooflijke tuinen met uitzicht op de golfbaan en een prachtig uitzicht op zee.
Alles in de ontwikkeling is ontworpen rond het creëren van ruimtes die de rust en kalmte bieden waarnaar u op zoek bent in de omgeving. Dankzij de zorgvuldig ontworpen lay-out, kunt u kiezen voor de perfecte oriëntatie voor uw huis. Wat uw voorkeur ook is, of het nu gaat om spectaculaire zonsopgangen of een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee of zonsondergangen en lange zomeravonden, dit appartement is uw beste keuze.

Deze ontwikkeling heeft een idyllische ligging, naast de Cabopino Golfbaan in Marbella en op korte afstand van de bevoorrechte en beschermde zandduinen en de Cabopino jachthaven. Dit alles biedt u de rust die u zich voor uw huis zou wensen. Bovendien heeft u meer dan 70 golfbanen langs de Costa del Sol, met een prachtige structuur en een ideaal klimaat, plus internationale scholen, gezondheidscentra en winkelcentra.
Op slechts 15 minuten afstand ligt de bruisende, mondaine stad Marbella, met alles wat u zich maar kunt voorstellen om te genieten van de authentieke mediterrane levensstijl.

Deze ontwikkeling is ontworpen om u de beste kenmerken van de luxe resort levensstijl in uw nieuwe huis te bieden. Gemeenschappelijke ruimtes en woninginterieurs combineren de hoogste niveaus van design en comfort om een zeer aantrekkelijk product te creëren dat moeilijk te evenaren is in de omgeving.

Alles in deze ontwikkeling is ontworpen om het beste te maken van uitzonderlijk grote kamers. Woonkamer en keuken zijn gecombineerd in een ruime porseleinen vloer, met grote ramen in slaapkamers en woonkamers waardoor natuurlijk licht op elk moment van de dag binnenvalt. Spectaculaire terrassen zijn perfect om te ontspannen met familie en vrienden.
De keukens zijn geïntegreerd in de grote leefruimte en zijn voorzien van toonaangevende merken, kwarts werkbladen, inbouwapparatuur en verborgen LED-verlichting om warmte en verfijning toe te voegen. Elegante porseleinen tegels van groot formaat zijn geselecteerd voor sprankelende badkamers met een gegarandeerd hoogwaardig design. En dit alles zonder het comfort, de functionaliteit, het praktische nut en de toewijding aan lage duurzaamheidsnormen te vergeten, die alle appartementen karakteriseren in deze ontwikkeling.

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Bewoonde oppervlakte97 - 207
KelderJa
TuinJa
ZwembadJa

Details

Slaapkamers2 -4
Badkamers 2 - 3
Lift Ja
AircoWarme A/C; koude A/C

In de buurt

StrandJa
StadJa
GolfJa
RestoJa
ShoppingJa

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.