Nieuwbouw in La Cala Hills

(Nr. 11939)

€ 695.000

4

3

721 m²

505 m²

R3258313

Interesse?

Royal Golf Villas is een set van 6 totaal onafhankelijke Villa's op een bevoorrechte locatie in de La Cala Hills residentieel complex. Comfort, ontspanning, indrukwekkend panoramisch uitzicht op de vallei van Mijas en Mijas Golf, op een steenworp afstand van Cala de Mijas en de beste stranden van de Costa del Sol.

De villa's zijn ontworpen door de bekroonde studio SMP Arquitectos, Salvador Moreno, en combineren de hedendaagse en mediterrane stijlen. De moderne indeling maximaliseert het natuurlijke licht en de privacy van de kamers, waardoor ze efficiënt zijn en voorbereid op de eisen van de toekomst. Ze hebben een uitstekende isolatie, glas van hoge kwaliteit en een A-label voor energie-efficiëntie van de EU, wat een grote energie- en economische besparing betekent.

Het standaardontwerp heeft een privé-zwembad, 4 ruime kamers met privé-terras, 3-4 badkamers, een open of onafhankelijke keuken en een privé-terras. Ze zijn verdeeld over 2 verdiepingen plus een benedenverdieping op zwembadniveau, een perfecte ruimte om een privé zomerkamer, fitnessruimte, speelkamer, muziekkamer... te vestigen. Het veelzijdige ontwerp past zich aan uw interesses en behoeften aan.

Zes privé villa's met prachtige kwaliteiten en de hoge Cicex bouwnormen. Wij bouwen en innoveren sinds 1983 en zorgen voor elk detail, zodat u optimaal kunt genieten van uw leven thuis.

Een gemakkelijk toegankelijke woonwijk, met een bushalte en verbonden door de A7 en de N340. Op slechts 10 minuten van het treinstation van Fuengirola, 15 minuten van Marbella, 20 minuten van de internationale luchthaven van Malaga en 30 minuten van het treinstation Malaga Maria Zambrano AVE Renfe.

Elke klant is uniek, daarom passen onze villa's zich aan uw leven aan. Wij bieden u een gepersonaliseerde winkelervaring en een op maat gemaakt bouwproces dat zich aanpast aan uw behoeften. Altijd met een nauwe behandeling en totale transparantie, heeft u meerdere opties om uw villa aan uw wensen aan te passen.

U kunt de indeling ontwerpen, kamers toevoegen of verwijderen, (* zonder de structuur van het project te beïnvloeden), kleuren in uw keuken kiezen, de kasten personaliseren, de vloer, de betegeling... uw huis zal uw stijl weerspiegelen. Wij laten u opties zien en adviseren u over alles wat u nodig heeft, via online video call meetings, zodat waar u ook bent, uw villa zich aan u aanpast.

B Energie Certificering.
Wij creëren ruimtes die klaar zijn voor de toekomst. De villa's hebben het B Energie Certificaat en de beste kwaliteit afwerking, constructie en isolatie.
Het B-energiecertificaat impliceert een vermindering van de CO2-uitstoot en een aanzienlijke vermindering van de energiebehoefte van het wooncomplex (warmte, koeling en sanitair warm water)

Wat is inbegrepen?
- AEROTERMIA voor waterverwarming systeem, volledig geïnstalleerd.
- Individuele Klimaatregeling in elke kamer.
- Hoge kwaliteit Keramisch-porcelanic: SALONI (Vloeren 90 cmx90 cm tegels voor woonkamers en slaapkamers)
- Ingerichte badkamers. ROCA, GROHE, JACOB DELAFON
- Gemeubileerde keuken inclusief apparatuur: (LG, Balay , Bosch of vergelijkbaar) Vraag ons voor andere details.
- Ingebouwde kasten
- Zwembad Modern Beton Sytle volledig geïnstalleerd met binnenverlichting.
- Tuin
- Pre-geïnstalleerd Alarm
- Open haard.
- Licentie op zijn plaats.
- Open panoramisch uitzicht op Mijas Valley en Mijas Golf.
- Einde van de bouw: 10 maanden.
- Perceel : 569,28 m².
- Totaal bebouwd oppervlak : 687 m2- 800 m²
- Woonoppervlakte m2 = 215,55m². (interieur ) + 499,65 m² (exterieur).
- Onafhankelijke Villa in onafhankelijk geregistreerd perceel.
- Scheiding tussen de villa's: 6 m.
- Raadsbelasting: 1.200 € /jaar aprox.
- Vuilnisbelasting: 180 €/jaar aprox.
- 10 €/maand urbanisatie la Cala Hills (mancomunidad).

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Aantal verdiepingen2
Domein505m²
Bewoonde oppervlakte687 -800m²
TuinJa
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers4
Badkamers3
OpritJa

In de buurt

StrandJa
StadJa
GolfJa
RestoJa
ShoppingJa
Luchthaven20min Malaga International Airport

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.