Nieuwbouw in Estepona

(Nr. 11779)

€ 341.000 - 556.600

2 - 4

2 - 3

80 - 111 m²

R3361912

Interesse?

Deze ontwikkeling is gelegen in een perfect verbonden gebied met een heel netwerk van nieuwe voorzieningen. De verhoogde ligging biedt een prachtig uitzicht over de baai van Estepona en de stranden die zich zowel richting Marbella als richting Sotogrande uitstrekken.
De residentiële ontwikkeling is bewust gelegen in een bevoorrechte omgeving die u in staat stelt om de belangrijkste verbindingswegen in slechts een paar minuten te bereiken. Marbella en Puerto Banús, golfbanen en winkelcentra, onder andere, liggen allemaal op minder dan 20 minuten afstand.
De gemeenschappelijke ruimtes van deze ontwikkeling, die zijn ontworpen met onze inzet voor duurzaamheid in het achterhoofd, bestaan uit eersteklas voorzieningen en een grote verscheidenheid aan armaturen waarbij eersteklas materialen zijn gebruikt.
Elke woonruimte heeft aangename gemeenschappelijke ruimtes, waaronder tuinen en een gemeenschappelijk zwembad. De centrale ontwikkeling biedt ook een uitzonderlijk binnenzwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Bovendien biedt het project 245 parkeerplaatsen en 171 opslagruimten in de kelder van het project.
Deze ontwikkeling is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen, biedt woningen aan waar design en comfort hand in hand gaan met het idee om een zeer aantrekkelijk project tot uw beschikking te stellen.
Woningen met een hoogwaardige afwerking, met een praktische en moderne indeling die een maximaal gebruik van de ruimte mogelijk maakt, zonder in te boeten aan esthetiek en stijl.
Ruime en perfect verlichte kamers met woonkamers en eetkamers die verbonden zijn door ruime terrassen. Open keukens die volledig zijn uitgerust met apparaten met een laag verbruik, die voldoen aan de criteria van Neinor Homes op het gebied van duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Bewoonde oppervlakte80 - 111m²
TuinJa
ZwembadJa

Details

Slaapkamers2-4
Badkamers2-3
KelderJa

In de buurt

StrandJa
StadMarbella
GolfJa
RestoJa
ShoppingJa

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.