Nieuwbouwproject in Casares

Casares

(Nr. 11566)

€ 155.000 - € 649.000

1-3

1-3

44 - 137 m²

R3917239

Interesse?

De Costa del Sol heeft een van de meest bijzondere ecosystemen van Europa. Niet alleen heeft het een uitzonderlijk aantal zonnige dagen, het wordt ook beschermd tegen de winterwinden door een keten van bergen, en heeft een milder klimaat in de zomer.
Uitstekende verkeersverbindingen, luchthavens binnen handbereik en alle voorzieningen van Marbella tot Gibraltar: golfbanen, restaurants en commerciële zones, jachthavens, hotels, ziekenhuizen en scholen.
Deze residentie ligt binnen de grenzen van het dorp Casares, een "wit dorp", bekend om de schoonheid van zijn wandelroutes, en met de beste baaien om te zwemmen, vissen en duiken.

BUITEN
Deze ontwikkeling is de residentiële ontwikkeling van uw dromen, die zich uitstrekt over meer dan 40.000 m2 met exotische tuinen. Een ontwikkeling van gebouwen met een pakkend ontwerp van witte lijnen en zachte contouren met zijn op het zuiden gerichte appartementen.
De appartementen liggen in kleine woongroepen, genesteld tussen grote groene zones van palmbomen, tropische planten en zwembaden, die een groen mediterraan ecosysteem creëren.
Een wandelpad loopt langs de rand van de lagune, zodat u kunt genieten van de natuurlijke omgeving en het uitzicht terwijl u wandelt, hardloopt of andere sporten op wielen beoefent.
De kunstmatige stranden zijn van fijn beige zand en hebben zonneterrassen en zones voor strandsporten, gemeenschappelijke dienstvoorzieningen, kleedkamers en douche.

KENMERKEN
Onze woningen bieden een kwaliteit woonervaring gericht op het maximaliseren van lichte interieurs met grote terrassen met uitzicht op een unieke omgeving.
Elke woning heeft een hoogwaardige afwerking, waaronder Porcelanosa tegels, keukens uitgerust met Bosch apparatuur en Technal ramen voor maximale isolatie en comfort. Er is ook gecentraliseerde warme en koude airconditioning, een lift naar de ondergrondse parkeergarage en een eigen berging voor elk appartement.

Download deze pagina

Kenmerken

BouwjaarNieuwbouw
Domein40.000m²
Bewoonde oppervlakte44-137m²
TuinJa
ZwembadJa

Details

Slaapkamers1-3
Badkamers1-3
LiftJa
AircoWarme A/C; koude A/C

In de buurt

StrandJa
GolfJa
ShoppingJa
LuchthavenJa

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.