Vrijstaande villa's met zeezicht.

Benitachell

(Nr. 9519)

€ 922.100,-

3

2

135 m²

890 m²

Geniet van frontaal zeezicht.

Interesse?

Pure Design is een villa in hedendaagse stijl, elegant en met een puur design, onderverdeeld met een ideale oriëntatie zodat de zee en het Mediterraans licht binnenvalt, met open zones tijdens de dag, waar de keuken en de leefkamer in elkaar vloeien, en zo een eenheid vormen onderbroken door een centraal kookeiland, een prachtige zone om te genieten van het ontbijt of een snelle lunch met zicht op zee. De leefkamer wordt verbonden met het overdekt terras en het terras van het zwembad, en creeëren zo een unieke ruimte. Door de glazen schuiframen die men zijdelings wijd kan openen, wordt interieur en exterieur verenigd.

Deze villa bestaat uit drie slaapkamers en twee badkamers, de hoofdslaapkamer is heel licht, met een badkamer en-suite, dressing en is rechtstreeks verbonden met het hoofdterras van de villa, daar waar zich het - infinity -zwembad bevindt.

Enkele van deze Pure Design villas hebben een onderverdieping, hetgeen toelaat de villa te vergroten met vierslaapkamers of eenvrijetijd zone te creëren om te sporten of voor welk gebruik de eigenaar ook wenst. Alle villas beschikken over een tuin en overdekte parking.

Een hedendaags project met stijl, gebouwd met kwaliteitsmaterialen volgens groote van het ontwerp en een unieke kans geeft om te wonen in het Residenciële Resort Cumbre del Sol.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Bewoonde oppervlakte135m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

Strand10 min.
Stad10 min.
Golf10 min.
RestoOp het domein
Shoppingop het domein
LuchthavenAlicante 1 uur. Valencia 1 uur.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.