Vrijstaande villa's in Finestrat.

Finestrat

(Nr. 13625)

€ 610.000,-

3

3

135 - 151 m²

410 - 560 m²

geniet van de vergezichten vanaf deze villa.

Interesse?

Al deze villa's genieten van het uitzicht op de Sierra Cortina en de nabijheid van de zee maken van dit complex een ideale plek om rust te combineren met de activiteit van de nabijgelegen recreatiegebieden en diensten.
Het project is ontworpen om met volle teugen te kunnen genieten van het natuurlijke licht en is ontworpen om te voldoen aan de comfortverwachtingen van de eigenaren. Deze 11 woningen met een minimalistisch en modern ontwerp zijn een ideale plek om te genieten van de bergen en de zee.

Het perceel van deze woningen heeft een grote tuin en een eigen zwembad, van waaruit u kunt genieten van de milde temperaturen van de Costa Blanca en het uitzicht op een natuurlijke omgeving in de buurt van de zee. Op de begane grond heeft het twee verdiepingen tellende huis een woonkamer met een open keuken die volledig is uitgerust met topmerken en een ruime slaapkamer met een badkamer.
De ramen laten het licht door tijdens de meer dan 300 dagen zon per jaar, wat samen met het moderne minimalistische design het gevoel van ruimtelijkheid van het huis versterkt.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte135 - 151 m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

Strand10 min. rijden
Stad10 min.
Golf15 min.
Resto5 min.
Shopping4 min. rijden
LuchthavenAlicante 30 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.