Uw droomwoning op 50 stappen van de zee.

Villajoyosa

(Nr. 10318)

€ 290.000,-

1, 2, 3, 4

2

98 m²

Geniet van de zon en zee op wandelafstand van het strand.

Interesse?

Uw droomwoning op 50 stappen van de zee met keuze uit appartementen, schakelwoningen, duplexen en penthouses. De appartementen zijn beschikbaar in 1, 2 en 3 slaapkamers en de schakelwoningen, duplexen en penthouses respectievelijk in 2, 3 en 4 slaapkamers.

Villajoyosa, een prachtige, typisch mediterrane stad, bevindt zich op 2 km, en op 4 km bevindt zich Benidorm, een moderne wereldstad en internationaal toeristisch referentiepunt dat alles biedt wat je nodig zou kunnen hebben: ziekenhuizen, scholen, ontspanning, gastronomie, themaparken, golf, onderwatersport en veel meer.

De duizendjarige en gezellige stad Alicante, hoofdstad van de Costa Blanca, bevindt zich op 20 minuten en heeft de meest complete en geavanceerde medische diensten, ontspanning, cultuur en sport. Door de zeer gastvrije bevolking zult u zich thuis voelen.

Dit project bevindt zich op 10 minuten van de beste nationale golfbanen, waar u ten volle kunt genieten van het goede mediterrane klimaat, zodat u bijna het hele jaar gegarandeerd kunt golfen.

Appartementen vanaf € 290.000,- excl. kosten

Schakelwoningen vanaf € 380.000,- excl. kosten

Duplex / penthouse vanaf € 575.000,- excl. kosten.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen5
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakteVanaf 98 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers1, 2, 3, 4
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoGeïnstalleerd

In de buurt

Strand2 min. wandelen
Stad2 km
Golf10 min.
Resto2 km
Shopping2 km
LuchthavenAlicante 20 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.