Lichtrijke villa

Murcia

(Nr. 1424)

€ 1.285.000

5

4

725 m²

1000 m²

Lichtrijke uitzonderlijke villa

Interesse?

Deze prachtige villa is gelegen op een luxueus Golf Resort.

Omgeven door natuur en rust, gelegen op slechts 20 minuten rijden van de kust en 10 minuten van de stad Murcia, het beste van 2 werelden!

Deze villa met een zeer moderne lay-out is een streling voor het oog. Dit moet u gewoon gezien hebben!

De villa bestaat uit een zeer ruime onderbouw waar u enkele auto's kan parkeren of waar u die "mancave" of "womancave"die u al zo lang wil, kan laten waarmaken.
Op de gelijkvloerse verdieping heeft u de woonkamer met rechtstreeks toegang naar het terras en het zwembad, eetkamer met open keuken, een slaapkamer met en-suite badkamer en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping heeft u in totaal 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met een en-suite badkamer en 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer.

Het Golf resort is gelegen aan de voet van het natuurgebied Carrascoy en de vallei die Murcia omgeeft en tevens als groene long fungeert.
Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen, waar je lange wandelingen kunt maken of mountainbiken. Een van de meeste kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende pelgrimstocht gehouden.

Dit resort staat garant voor kwaliteit en comfort. Het is nu mogelijk om op een plek te wonen waar je alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt zoals bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van het Spaanse klimaat te genieten,... Kortom alles binnen handbereik!

De nieuwe luchthaven van Murcia kan u bereiken in 20 minuten rijden, voor de luchthaven van Alicante heeft u 60 minuten nodig.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2020
Aantal verdiepingen1
Domein1000m²
Bewoonde oppervlakte725m²
TuinJa
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Leefruimtes1
KeukensAmerikaans - uitgerust
Slaapkamers5
Badkamers4
BlindsJa
Ingebouwde kastenJa
DomoticaJa
LuikenAluminium
KelderJa
VloerKeramiek
Versterkte deurJa
AircoJa
ParkingJa

In de buurt

Strand20 min
StadMurcia 10 min
GolfJa
RestoJa
ShoppingJa
LuchthavenMurcia 20 min
LuchthavenAlicante 60 min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.