Uitzonderlijke villa in Altea

Altea

(Nr. 5602)

€ 1.670.500

3

5

467 m²

1046 m²

Prachtige luxe villa in Altea

Interesse?

Deze prachtige villa is gelegen in één van de meest exclusieve delen van Altea.

Toegang vind je via de bovenste verdieping, waar we worden verwelkomd door een hal met veel lichtinval en uitzicht op zee, een centrale kern die communiceert met de rest van de verdiepingen, hetzij per lift of trap, en met een parkeerplaats voor twee voertuigen. Op de middelste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers van deze villa, waarvan twee met en-suite badkamers, grote kasten en toegang tot een gemeenschappelijk terras. De derde slaapkamer, bestemd voor de hoofdslaapkamer, is uitgerust met een grote kleedkamer, een en-suite badkamer met ligbad en een prive terras.

De begane grond is bestemd voor de de keuken die opvalt door het immense centrale eiland. De eetkamer is naadloos verbonden met de woonkamer en het terras met het zwembad en een spectaculair uitzicht.

Grote onafhankelijke luxe villa's, met een ontwerp waarin uitzicht op zee en natuurlijk licht de hoofdrolspelers zijn. Zonder de buitenruimtes en terrassen te vergeten, want deze zijn zo belangrijk om te genieten van het heerlijke Mediterrane klimaat. Villa's met ruime, moderne en veelzijdige ruimtes, evenals de meest voortreffelijke selectie van materialen en afwerkingen of hun energie-efficiëntie, zijn slechts enkele van de uitzonderlijke kenmerken die deze villa´s hebben. Personalisatie is een belangrijk aspect in deze residentie, omdat ze de nieuwe eigenaar in staat stellen de ontwerpen aan te passen aan hun behoeften, of om hun eigen villa's met uitzicht op zee te creëren.

Azure Altea Homes is een gesloten wooncomplex, alleen toegankelijk voor eigenaren, met exclusieve onafhankelijke villa's, met een gemeenschappelijke beveiligingsdienst voor toegang.

Grote luxe villa's op een ongelooflijke locatie, quasi naast de Altea Golf Club, vlakbij het strand van La Olla en de Campomanes Sports Port, op slechts 8 km van het stedelijk centrum van de gemeente Altea en naast Altea la Vella, bekend vanwege de levenskwaliteit, de diensten en het culturele en artistieke aanbod, waar u een verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten kan ondernemen en genieten van een grote verscheidenheid aan restaurants met een onovertroffen gastronomisch aanbod.

Indien u interesse heeft in deze woning of u wenst meer informatie, kan u ons geheel vrijblijvend contacteren.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2021
Aantal verdiepingen2
Domein1046m²
Bewoonde oppervlakte467m²
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA
LiggingZuidwest

Details

Slaapkamers3
Badkamers5
KeukenAmerikaans - uitgerust
SolariumJa
DomoticaJa
Ingebouwde kasten Ja
Versterkte deurJa
Dubbele beglazingJa - aluminium
LiftJa
AircoJa

In de buurt

Strand2km
Altea8km
Altea Golf Club500m
Resto500m
Shopping1km
LuchthavenAlicante 40min

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.