Ruime villa's met frontaal zeezicht.

Benitachell

(Nr. 9530)

€ 1.602.000,-

3

3

175 m²

820 m²

Geniet van het zeezicht op de ruime terrassen

Interesse?

In de prachtige omgeving van de residentiële zone Jazmines, op een verhoogde locatie, geniet deze villa van één van de meest spectaculaire uitzichten op de Costa Blanca, het zeezicht als hoofdrolspeler naast de schoonheid van de Peñón de Ifach en het veruitstrekkende uitzicht landinwaarts. Er zijn verschillende types villa's beschikbaar.

Eén type villa heeft drie slaapkamers, één met eigen badkamer en dressing, van waaruit u kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee. De buitenzones zijn ontworpen om te genieten van het welwillende mediterrane klimaat, met verschillende recreatieve mogelijkheden, groot terras, infinity zwembad, barbecue, tuinen, portieken, meer dan 170 m² om te genieten van de zon van de Costa Blanca.

Een perfecte villa om uw nieuwe hoofdwoning te worden of om te genieten van de zomer of langere verblijven, met de begane grond ideaal voor een koppel om dagelijks te genieten, met een hoofdslaapkamer ensuite, eetkamer, keuken en gastentoilet. En een tweede verdieping met twee andere slaapkamers, voor familie of vrienden plus een kelder op de begane grond met privéterras ideaal voor verschillende toepassingen: een fitnessruimte, kantoor, bioscoop, enz.

Uw nieuwe huis aan de Costa Blanca wacht op u in het Residentiële Resort Cumbre del Sol, kom en ontdek de schoonheid van deze villa's.

Download deze pagina

Kenmerken

Bewoonde oppervlakte175 m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand10 min.
Stad10 min.
Golf10 min.
RestoOp het domein
ShoppingOp het domein
LuchthavenAlicante 1 uur Valencia 1 uur

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.