Prachtige villa’s met zeezicht in Finestrat.

Finestrat

(Nr. 12133)

€ 425.000,-

3

3

140 m²

327 m²

Geniet van het zeezicht vanop het terras van deze villa's.

Interesse?

Dit nieuwe project van 19 vrijstaande villa’s met een ruim perceel van meer dan 300 m2 zijn voorzien van een privé zwembad, hebben een zuid / zuid-west oriëntatie en hebben zeezicht. gelegen in Finestrat op 2 minuten van het golfdomein, 10 minuten van het commercieel centrum La Marina en 10 minuten van het strand. De afstand tot de luchthaven is met de auto 40 minuten.

Op de begane grond heeft u een grote leefruimte met eetplaats, salon en open keuken met grote ramen voor veel natuurlijke lichtinval. Ook is er een ruime berging (wasruimte) voorzien en 1 grote slaapkamer en 1 badkamer, en een ruim buitenterras met pergola. Op de eerste verdieping vindt u 2 grote slaapkamers, 2 en-suite badkamers, elk met toegang tot terras.

Optioneel kan u ervoor kiezen om het solarium volledig te laten installeren of te laten voorzien van zonnepanelen. Ook heeft u hier de mogelijkheid om een onderbouw te laten voorzien van maar liefst 65 m2.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinPrivaat
Bewoonde oppervlakte140 m2
TuinPrivaat
ZwembadPrivaat
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
Toiletten3
KelderOptioneel
AircoPré-installatie
OpritAanwezig

In de buurt

Strand10 min.
Stad5 min.
Golf2 min.
Resto5 min.
Shopping10 min. C.C. La Marina
Luchthaven40 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.