Prachtige villa’s first in line op de golf.

Algorfa

(Nr. 10692)

€ 980.000,-

3

2

150 m²

465 m²

Interesse?

Deze luxe villa’s zijn gelegen in front line golf. Deze nieuw gebouwde villa’s zijn gelegen in een rustige omgeving, met alle denkbare diensten en uitstekende verbindingen over de weg. Op 5 min. van het dorp Algorfa, 15 min. van het strand van Guardamar en 30 km van de luchthaven van Alicante.
Het model Aruba biedt een indeling met twee verdiepingen, kelder en begane grond, terwijl het model Mustique ook een bovenverdieping met terras heeft. Beide modellen bieden alle comfort, een eigen overloopzwembad, een ondergrondse parking, een grote tuin en een prachtig uitzicht op de 2e hole van de Golf. Deze villa’s zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers voor het model Aruba en 3 slaapkamers, 3 badkamers voor het model Mustique.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen1
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte150m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritVoorzien

In de buurt

Strand15 min.
Stad5 min.
GolfAan de golf.
Resto5 min.
Shopping15 min.
LuchthavenAlicante 30 km

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.