Prachtige villa op het mooiste golf resort van Spanje.

Las Colinas

(Nr. 9235)

€ 789.000,-

3

2

160 m²

749 m²

Luxe villa in het golf resort.

Interesse?

Deze villa wordt gebouwd centraal in het golfdomein met open views en de exclusieve ligging ervan geeft u de mogelijkheid om op wandelafstand de nodige faciliteiten ter plaatse te ontdekken zoals het club huis, de 3 aanwezige restaurants, de lokale supermarkt, gym & Spa, enz...
Las Colinas is een gebied van 330 hectaren en is een resort op zich, gelegen tussen de citrus vruchten plantages en pijnbomen.

Deze gelijkvloerse 3 slaapkamer, 2 badkamer villa kan u naar eigen believen personaliseren en deze worden dan ook off-plan aangeboden. We bezoeken samen met u het perceel en de showvilla om u de kwaliteiten te laten zien van deze villa's.

Bij binnenkomst in de hal van de villa vindt u meteen een partij ingebouwde kasten en het gastentoilet.
De woonkamer, eetkamer en de keuken vormen één grote open ruimte met grote raampartijen die uitzicht geven op het ruime terras en zwembad. De hoofdslaapkamer heeft een ruime ensuite badkamer en dressing en de overige twee slaapkamers delen de tweede badkamer en zijn eveneens voorzien van ruime ingebouwde kasten.

Buiten geniet u van de rust en van het uitzicht via het ruime terras en tuin dewelke met het meest respect voor de nodige privacy zijn voorzien.
Eveneens beschikken deze villa's over een ruime parkeerplaats op het perceel.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingenGelijkvloers
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletten1 extra gastentoilet
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

Strand15 min.
Stad10 min.
GolfOp het domein
Resto3 op het domein
Shopping10 min.
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.