Prachtige gelijkvloerse villa in Javea

Javea

(Nr. 9095)

€ 725.000

3

3

197 m²

1028 m²

Ervaar luxe en rust

Interesse?

Moderne gelijkvloerse villa met garage, drie slaapkamers en drie badkamers in de gewilde omgeving van Javea, Alicante en op loopafstand van restaurants. Het is slechts 5 minuten rijden naar de zandstranden van Arenal.

Deze fantastische villa, georiënteerd richting het zuiden heeft drie slaapkamers met ingebouwde kasten, drie badkamers (master met en-suite badkamer), een ruime woon / eetkamer, een open keuken inclusief alle apparatuur met eiland, een bijkeuken, een grote tuin met terras en een privé zwembad.

De airconditioning (warm/koud) is volledig geïnstalleerd in het hele pand, vloerverwarming in alle badkamers, ventilatie en luchtverversingssysteem met warmteterugwinning en binnen- en buitenverlichting is ook inbegrepen.

Javea is gelegen in het noorden van de Costa Blanca met meerdere mooie stranden en omgeven door bergen.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2021
TuinVolledig aangelegd
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritJa met parkeerplaats

In de buurt

Strand1,5 km
Stad1 km
Golf5 km
Resto1 km
Shopping1 km
LuchthavenAlicante 99 km / Valencia 119 km

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.