Prachtige appartementen met zeezicht!

Orihuela Costa

(Nr. 10629)

€ 269.000,-

2

2

72 m²

Kom genieten op een steenworp van de zee!

Interesse?

Kom genieten van deze mooi afgewerkte appartementen op een steenworp van de zee t.h.v. Playa Flamenca en op 10 minuutjes wandelen van het dichtstbijzijnde strand. Dit complex zal in totaal 144 appartementen bevatten verdeeld over 10 vrijstaande units met een maximum opbouw van gelijkvloers, eerste en tweede verdieping en een penthouse met solarium. Elke unit is ook voorzien van een lift. Het complex zal behalve een groot gemeenschappelijk zwembad, ook voorzien worden van mooie en ruime gemeenschappelijke tuinen en ruim voorzien van palmbomen voor het ultieme vakantiegevoel. Ook is er een GYM voorzien met een Spa sauna. Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Deze appartementen worden volledige afgewerkt opgeleverd en inclusief een volledig meubelpakket, alle keukentoestellen, airco volledig geïnstalleerd, Led verlichtingspakket binnen en buiten, volledig huishoudpakket, decoratie en TV.

Eveneens inclusief een ondergrondse parkeerplaats en afgesloten berging.

Prijzen vanaf € 269.000,- excl kosten

Prijzen voor een Penthouse met spectaculair zeezicht vanaf € 365.000,- excl. kosten.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakteVanaf 72m
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

Strand10 min. wandelafstand
Stad10 min.
Golf10 min.
RestoWandelafstand
ShoppingLa Zenia Boulevard 5 min.
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.