Prachtige appartementen met zeezicht in Benidorm Poniente.

Benidorm

(Nr. 10263)

€ 373.600,-

2, 3

2

70 m²

Kom genieten van een prachtig zeezicht.

Interesse?

Prachtige appartementen met zeezicht in Benidorm Poniente.

Playa Poniente is een van de favoriete bestemmingen voor diegenen die huizen kopen aan de Costa Blanca Noord. Dit gebied is bekend voor het huisvesten van iconische gebouwen aan de skyline van Benidorm, zoals het Bali Hotel.

Maar ook voor het genieten van rust, zelfs in de sterkste maanden van het toerisme, maar op hetzelfde moment dicht bij het recreatiegebied.

Benidorm Beach is een ideale residentie voor alle soorten publiek. Niet alleen vanwege de vele gezondheids-, wellness- en amusementsvoordelen die de faciliteiten bieden. Maar ook vanwege de ligging in Benidorm, de stad die nooit slaapt.

Al tientallen jaren bekend om zijn unieke hotel-, zon- en strandinfrastructuur, heeft Benidorm de laatste jaren een metamorfose ondergaan.

Benidorm is één van de weinige plaatsen die het hele jaar door een hotelbezetting van 80% kennen, en Benidorm biedt niet alleen goed onderhouden stranden en temperaturen, maar ook een breed scala aan recreatieve clubs, casino, bars en pubs. Gecombineerd met een grote verscheidenheid aan traditionele Spaanse, Baskische of Valenciaanse gerechten, maar ook andere internationale variëteiten, aangepast aan alle smaken en de wens om te experimenteren. In de buurt zijn ook de drie themaparken en verschillende winkelcentra.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen35
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlaktevanaf 70 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2,3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand2 min. wandelafstand
StadIn de stad
Golf15 min.
RestoWandelafstand
ShoppingWandelafstand
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.