Prachtige appartementen in San Joan d'Alacant.

San Joan d'Alacant

(Nr. 13423)

€ 264.000,-

3

2

97 m²

Geniet van de rust in dit complex met de mogelijkheden van de stad.

Interesse?

Moderne, efficiënte en duurzame woningen op een steenworp afstand van de stranden van San Juan en Muchavista. Dit nieuwbouwproject in Alicante bestaat uit 104 (2 fases) exclusieve appartementen met 2, 3 of 4 slaapkamers en 1 of 2 badkamers.

Dit project, op een steenworp afstand van de universiteit Miguel Hernández, het ziekenhuis van San Juan en een golfbaan, heeft ook een winkel- en recreatiegebied met supermarkten, bioscopen en eindeloze mogelijkheden voor u om van uw vrije tijd te genieten.
Vanuit uw nieuwe appartement is het leuk om een ontspannen duik te nemen aan het strand, want in slechts 20 minuten te voet (2 km) bent u aan de Middellandse Zeekust. Dit alles zonder af te zien van de nabijheid van het centrum van Alicante: met de auto zijn alle diensten van de stad in 15 minuten binnen uw bereik. Parkeerplaats en berging inbegrepen in de prijs.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte97 m3
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoVolledige installatie

In de buurt

Strand2 km
StadIn de stad San Joan
Golf10 min. rijden
Restowandelafstand
ShoppingInde stad / wandelafstand
LuchthavenAlicante 15 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.