Nieuwe Bungalow appartementen in Pilar de la Horadada.

Pilar de la Horadada

(Nr. 10595)

€ 206.900,-

2, 3

2, 3

92 m²

Appartementen gebouwd en voorzien in een ZEN omgeving.

Interesse?

Dit nieuwe complex heeft 28 bungalows, bestaande uit een 14 gelijkvloerse 2-slaapkamer / 2 Badkamer appartementen met off-road parking op eigen plot , alsook 14 Penthouses met solarium.

Deze Penthouses komen in 2-slaapkamer/ 2 Badkamer, alle penthouses hebben een genummerde off-road parkeerplaats op de residentie. Een aantal van de Penthouse’s zijn beschikbaar met 3 Slaapkamers & 3 Badkamers en hebben op het Solarium nog de derde slaapkamer met en-Suite badkamer, de welke te bereiken is via het solarium. Dit zijn dan de 3 slaapkamer appartementen.

De Bouwstijl is gebaseerd op de esthetiek van Thais design. Zo wordt het een ontspannen combinatie van natuurlijke materialen en uitgebreide decoratie . Met het praktische voordeel dat alle voorzieningen op slechts 300 meter van het centrum van Pilar de la Horadada en op minder dan 3 kilometer van het strand liggen, in het hart van de Costa Blanca.

Optioneel heeft u de mogelijkheid een berging bij te kopen in de onder keldering vanaf € 5.000,-

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte92 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2, 3
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand3,5km
Stad600m.
Golf5km
Resto600m.
ShoppingDOs MAres 10 min. / La Zenia 12 min.
LuchthavenAlicante 50 min. / Murcia(Corvera) 35 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.