Nieuwbouwvilla's met zeezicht.

Benitachell

(Nr. 9546)

€ 1.601.250,-

3

5

458 m²

817 m²

Geniet op het terras van het frontaal zeezicht.

Interesse?

Villa Plenum wordt gebouwd op een perceel met een spectaculair uitzicht op zee in de exclusieve Azure Altea Homes gemeenschap, waar men grote luxe villa's bouwt. De ligging in de Sierra de Altea, een van de meest gewilde gebieden van de noordelijke Costa Blanca, vergroot de aantrekkelijkheid nog meer.

Een villa die design, efficiëntie en kwaliteit omvat. Ze heeft een indeling die is ontworpen om de capaciteit van het plot te maximaliseren en het genot van het uitzicht op zee vanuit de kamers te vergroten.

De villa is toegankelijk via de bovenste verdieping, waar we in de hal binnenkomen, verbonden met de garage voor twee voertuigen.
Via de trap of de lift dalen we af naar de middelste verdieping, waar de hoofdslaapkamer en twee extra slaapkamers zich bevinden. De grootste slaapkamer heeft een en-suite badkamer, dressing en toegang tot een eigen terras. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, grote kasten en een gemeenschappelijk terras.

De leefruimte bevindt zich op de begane grond en is een open en lichte ruimte: een keuken met een centraal eiland verbonden met een van de veranda's en een buitenterras, waar de " infinity pool "ons naar de zee brengt zonder het huis te verlaten. Een ruime woonkamer met grote raampartijen en een toegang tot een tweede veranda en het hoofdterras van de woning, is één van de pareltjes van deze villa's. Op deze verdieping is er ook een wasruimte, een gastentoilet binnen en één buiten, evenals toegang tot de lift die ons verbindt met het hele huis.

De buitenruimtes hebben een speciale relevantie in dit pand, omdat het prachtige uitzicht en het mediterrane klimaat ons uitnodigen om buiten te leven. Diverse terrassen, veranda's en tuinen maken het ontwerp van deze sensationele villa in Altea compleet.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Bewoonde oppervlakte458 m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

Strand10 min.
Stad10 min.
Golf10 min.#
Resto10 min.
Shopping10 min
LuchthavenAlicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.