Nieuwbouwproject met woningen in een uniek ontwerp.

Formentera del Segura

(Nr. 10678)

€ 333.000,-

3

2,5

157 m²

175 m²

Prachtig gebouwd in een eigentijdse stijl.

Interesse?

Zodra u het perceel van 175m2 betreedt, wordt uw aandacht onmiddellijk getrokken door het langgerekte zwembad dat door het midden van het perceel loopt! Het is alsof u de Taj Mahal bezoekt! Het zwembad is in totaal 30m2 groot en zet met zijn unieke positionering meteen de toon voor wat u in de rest van het huis kunt verwachten.

Zodra u de voordeur binnenkomt ziet u een ruime woonkamer met een aangrenzend terras en aan de linkerzijde een overdekte loopbrug over het zwembad die toegang geeft tot de prachtige keuken met ruime terrassen aan beide zijden. Rechts van de voordeur bevindt zich een apart toilet en de inpandige trap die toegang geeft tot de bovenverdieping van deze woning.

Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers, 2 badkamers, en een berging/wasruimte. De totale woonoppervlakte van deze woning is 157m2. Elk huis heeft ook een ruim privé dakterras van maar liefst 60m2 en u kunt parkeren op uw perceel als u dat wenst.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte157m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers2,5
AircoVolledig geïnstalleerd
OpritVoorzien

In de buurt

Strand15 min.
Stad5 min.
Golf5 min.
Resto5 min.
Shopping5 min.
LuchthavenAlicante 35 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.