Nieuwbouwproject met villa's op 600m van de zee.

El Campello

(Nr. 12806)

€ 364.900,-

3

2

120 m²

240 m²

Interesse?

Alle villa's hebben 3 slaapkamers en 2 badkamers en optioneel is het zwembad te voorzien aan 17.500,- euro voor 6x3m en 19.900,- euro voor 7x3m, ook is er een mogelijkheid om optioneel een ondergrondse verdieping te voorzien van 65m2.

Dit project in El Campello is een residentieel complex van 23 vrijstaande villa's (geen gemeenschap van eigenaren) met individuele percelen waar er voldoende ruimte is voor een zwembad, parkeerplaats en terras. Elke woning bestaat uit 3 ruime slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers en een gastentoilet. Op de eerste verdieping is er ook toegang tot een groot terras om van het uitzicht en de omgeving te genieten. Alle materialen zijn individueel gekozen om een superieure kwaliteit te bieden met een avant-gardistisch en origineel design.

Het complex ligt op slechts 600 m van Cala L'Amerador, een baai met kalm, turkoois water waar het nooit druk is.
De halte van de tram ligt op slechts 300 meter van de woningen, wat een snelle en goedkope toegang tot het centrum van Alicante en de rest van de kust mogelijk maakt. Ook de toegang tot de N-332 en de AP7 zijn zeer dichtbij, wat de connectie met Alicante en de diensten die een grote stad te bieden heeft, vergemakkelijkt.
De luchthaven van Alicante ligt op slechts 20 minuten rijden met de auto, evenals het treinstation met de halte van de hogesnelheidstrein AVE, waardoor ook de connectie met Madrid en andere Spaanse hoofdsteden snel, gemakkelijk en goedkoop is.
Binnen 10 minuten lopen, bereiken we een klein winkelgebied met bars en kleine winkels, evenals een apotheek. De grote supermarkten zijn iets verder weg, maar niet meer dan 5 minuten met de auto, evenals de andere diensten die een stad als El Campello kan bieden (scholen, medisch centrum, winkels, enz.).

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte120 m2
TuinPrivé
ZwembadOptioneel
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletten2
Kelderoptioneel
AircoPré-installatie
OpritAanwezig

In de buurt

Strand600 m.
Stad5 min.
Golf20 min.
Resto5 min.
Shopping5 min.
LuchthavenAlicante 20 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.