Nieuwbouw villa’s met 4 slaapkamers op de golf.

San Miguel de Salinas

(Nr. 9754)

€ 394.000,-

4

3

216 m²

320 m²

Geniet van deze rustig gelegen villa op de golf.

Interesse?

Deze nieuwbouwvilla met extra verdieping ligt nabij San Miguel de Salinas, omringd door de sinaasappel-en citroenvelden in een rustige omgeving. In deze urbanisatie zijn alle noodzakelijke faciliteiten terug te vinden, zoals apotheek, supermarkten, restaurants, bars, enz..en op 5 minuutjes met de auto vindt u verschillende locaties waar wekelijks een markt plaats vind. De dichtstbijzijnde stranden bevinden zich op 15 minuten met de auto en de luchthavens van Alicante en Corvera (Murcia) op 40 minuten.

Deze villa is voorzien van 4 slaapkamers en 3 badkamers, een grote lichtrijke open leefruimte waarin het salon, de eetkamer en de keuken in elkaar lopen in een open stijl. Optioneel wordt ook een privé zwembad aangeboden tegen meerprijs (6x3m. € 19.800,-)

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinGolfdomein
Bewoonde oppervlakte216 m2.
TuinPrivé
ZwembadOptioneel
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers4
Badkamers3
AircoPré-installatie
OpritAanwezig#

In de buurt

Strand15 min.
Stad15 min.
GolfOp het domein
RestoOp het domein
ShoppingOp het domein
LuchthavenAlicante en Corvera (Murcia) 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.