Nieuwbouw appartementen op 200m van het strand.

Torrevieja

(Nr. 8846)

€ 240.000

2

2

90,45 m²

Interesse?

Nieuwbouwproject met laagbouw appartementen op 200m van het strand in Torrevieja. Dit project ligt op wandelafstand tot het strand op het rustige deel van Torrevieja en is opgebouwd in amper 2 bouwlagen, een gelijkvloerse versie en eerste verdieping. De appartementen op het gelijkvloers hebben een eigen privatieve tuin van 51m2 tot wel 93m2 en de eerste verdieping heeft een ruim solarium vanaf 72m2. Het merendeel van deze appartementen is voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers en enkele appartementen zijn voorzien van 3 slaapkamers met 2 badkamers.

Opgebouwd in een eigentijdse avant-garde stijl en voorzien van maar liefst 3 zwembaden waarvan één verwarmd, een gym en grote gemeenschappelijk tropische tuinen.

Elk appartementen heeft zijn eigen private parkeerplaats.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftJa
AircoVolledig geïnstalleerd

In de buurt

Strand200m.
Stad200m.
Golf10 min.
Resto200m.
ShoppingLa Zenia 7 min.
LuchthavenAlicante 40 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.