Nieuwbouw appartementen complex met zeezicht vanaf het penthouse.

Guardamar

(Nr. 12849)

€ 265.950,-

3

2

82-101 m²

Kom genieten van de rust in dit kleinschalig complex.

Interesse?

Dit vier verdiepingen tellende nieuwbouw project is een wooncomplex bestaande uit 12 twee- en drie slaapkamer appartementen met grote terrassen en een eigen solarium. In de prijs is een berging inbegrepen.

Het gebouw heeft een prachtige jacuzzi, ondergrondse parkeergarage(optioneel)  en commerciële ruimtes. De woon-eetkamer is een open ruimte die in verbinding staat met het terras, dat royale afmetingen heeft.

De keuken, geïntegreerd met de eetkamer, is volledig ingericht. De master slaapkamer is ruim en lichtrijk dankzij het grote raam dat in verbinding staat met het terras. De badkamers zijn uitgerust met wit hangend sanitair, badmeubel, spiegels en douche.

De binnenschrijnwerkelementen (beveiligde toegangsdeur, binnendeuren en garderobekasten) zijn gemaakt van wit gelakt hout, terwijl de buitenschrijnwerkelementen zijn gemaakt van gelakte aluminiumprofielen.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte82 - 101 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2
Toiletten2
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand600 meter
Stad500 meter
GolfLa Marquesa golf 10 min.
Resto500 meter
Shoppingwandelafstand
LuchthavenAlicante 30 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.