Nieuw project met vrijstaande villa's en privé zwembad.

San Fulgencio

(Nr. 13580)

€ 309.500,-

3

2 + 1

152 m²

180 m²

Geniet van deze rustige ligging op korte afstand van het centrum.

Interesse?

Deze moderne villa’s beschikken elk over een privé zwembad en zijn gelegen in de stad San Fulgencio, Alicante. Deze ruime woningen worden u aangeboden door een populaire bouwer in de omgeving die bekend staat om zijn moderne stijl en aandacht voor detail. Het interieurontwerp en de uitrusting van deze woningen zijn uitstekend. De zwembaden met mozaïeken voor een blauw verfrissend en ontspannen effect op de omliggende tuin. De belangrijkste kenmerken van deze woningen zijn: 3 slaapkamers, 2 badkamers en 1 gastentoilet, 151. 94 m2 van woonoppervlakte, Percelen van 180 m2, De kwaliteiten: pre-installatie voor airconditioning, aluminium exterieur timmerwerk met dubbele beglazing, Led-verlichting, Vloerverwarming in de badkamers (Optioneel extra), elektrische rolluiken in het hele huis, tuin afgewerkt met gazon en tegels, gewapend beton structuur met geventileerde sanitair, exterieur behuizingen met isolatie en luchtkamer om het comfort te verbeteren, wit gelakte binnendeuren met roestvrij stalen handgrepen, gepantserde toegangsdeur met maximale veiligheid, elektrische mechanismen van het merk “Niessen”, keukenontwerp met wit en houtkleur, gladde verf op plafonds en muren, badkamers met wastafel, laag meubilair, spiegel en douchescherm, zwembad en parkeerplaats. De eerste van de acht woningen in fase één zal in het eerste trimester van 2023 klaar zijn en de rest zal eind 2023 klaar zijn.
De stad San Fulgencio ligt op ongeveer 30 minuten van de luchthaven Alicante-Elche, op 6 km van de dichtstbijzijnde golfbaan en op slechts 4 km van het dichtstbijzijnde strand.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte152 m2
Tuinc
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers2 + gastentoilet
AircoPré-installatie
OpritJa

In de buurt

Strand4 km
StadWandelafstand
Golf6 km
RestoWandelafstand
LuchthavenAlicante 30 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.