Nieuw project met verschillende opties met zeezicht.

Gran alacant

(Nr. 10749)

€ 190.000,-

2, 3

2

70 m²

Geniet van de spectaculaire zeezichten.

Interesse?

Dit project is een nieuwe urbanisatie met 120 appartementen gelegen tussen Gran Alacant en Cabo de Santa Pola, zeer dicht bij het natuurpark van Clot de Galvany, en op korte afstand van de stranden van Carabassí.

Met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers appartementen hebben een zorgvuldig ontworpen verdeling en genieten van een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes, de natuurlijke omgeving of de zee, het zwembad en de prive-tuinen op de urbanisatie.

Deze nieuwe appartementen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en vormen een mooie residentie met zwembaden, ondergrondse privé-parkeerplaats, berging, gemeenschappelijke tuinen en een kinderspeelplaats.

De natuurlijke omgeving, een prachtige locatie tussen de steden El Altet en Santa Pola, en de prachtige duin stranden maken dit nieuwe appartementencomplex één van de best mogelijke keuzes als u wilt een woning te kopen aan de Costa Blanca.

Ligging op amper 15 min. van de luchthaven van Alicante en 20 min. van centrum Alicante stad.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2 of 3
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakteVanaf 70 m2.
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand3 km.
Stad1,5 km.
Resto1,5 km.
Shopping1,5 km.
LuchthavenAlicante 15 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.