Nieuw project met ruime appartementen op een boogscheut van Villamartin Golf.

Villamartin

(Nr. 10472)

€ 176.000,-

2

2

72 m²

Interesse?

Wegens het enorme succes van Fase 1 en 2 in dit project wordt nu een nieuwe fase van dit succesvolle complex opgestart. Het is gelegen in de buurt van de twee meest bekende golfclubs in de omgeving en zeer dicht bij alle voorzieningen, winkelcentra, recreatie- en gezondheidscentra en op een steenworp afstand van het strand en 45 min. van de internationale luchthaven van Alicante.

De residentie heeft 112 zeer gezellige appartementen met 2 slaapkamers en twee badkamers van ongeveer 72 vierkante meter. De indeling van de ruimtes is modern en naar huidige normen. Tevens heeft u een groot terras. De appartementen zijn zeer goed georiënteerd waardoor u het hele jaar door geniet van natuurlijk licht en zon.

Zoals gebruikelijk hebben de gelijkvloers appartementen een eigen tuin en is het solarium is exclusief voor de appartementen gelegen op de bovenste verdieping en de toegang is direct vanuit uw privé terras.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een groot zwembad en een jacuzzi, grote tuinen met een speeltuin en een fitnessruimte.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte72 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand10 min.
Stad5 min
GolfNaast het complex
RestoWandelafstand
Shopping5 min. La Zenia Boulevard
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.