Nieuw project met luxe villa’s op Las Colinas

Las Colinas

(Nr. 12144)

€ 810.000,-

3

3

129 m²

524 m²

Geniet van de rust op het mooiste golfdomein van Spanje.

Interesse?

Ben je golfer of zoek je eerder de rust, dan ben je in dit project op Las Colinas op het juiste adres. Dit project kan aanzien worden als een residentieel resort binnen het resort van Las Colinas en zal een totale oppervlakte hebben van maar liefst 150.000 m2.

Er zijn 134 villa’s en 8 Signature villa’s voorzien in een moderne en stijlvolle architectuur en dit in meerdere fases. Het aanbod is hier dan ook gevarieerd met half open villa’s en volledig vrijstaande villa’s met 3 of 4 slaapkamers. Uiteraard heeft u hier ook de mogelijkheid om vanaf een perceel op een toplocatie uw droomvilla eerste te laten ontwerpen vanaf een blanco papier.

Dit resort is voorzien van wandelpaden, een mountainbike trail, parken en een gemeenschappelijk wellnes centrum met een zwembad van 25 meter wat deels overdekt en deels open en verwarmd is.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinPrivaat
Bewoonde oppervlakte129 m2
TuinPrivaat
ZwembadPrivaat
EnergiepeilA

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
Toiletten3
AircoGeïnstalleerd
OpritAanwezig

In de buurt

Strand12 min.
Stad10 min.
GolfOp het domein
RestoOp het domein
Shopping10 min. tot La Zenia Boulevard
LuchthavenAlicante 50 min./ Murcia 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.