Nieuw kleinschalig project met appartementen op de golf.

Vistabella

(Nr. 13837)

€ 200.000,-

2

2

82,5 - 99 m²

Interesse?

De appartementen zijn voorzien van een grote woonkamer, grote open volledig ingerichte keuken, 2 slaapkamers met inbouwkasten, master met en-suite badkamer met douche, 1 gasten badkamer met douche, groot terras, 69m2 privétuin of 71m2 privésolarium, parkeerplaats, prachtig ontworpen gemeenschappelijke tuinen, mooi gemeenschappelijk zwembad en nog veel meer.

Appartementen op de begane grond met een eigen tuin vanaf 200.000 euro

Appartementen op de bovenste verdieping met een eigen solarium vanaf 205.000 euro

Bij Vistabella Golf is er plek voor iedereen. De baan is zo ontworpen dat elke speler er van begin tot eind van kan genieten. De golvende straten, strategische bunkers of meren zijn enkele van de kenmerken die het tot een van de meest aantrekkelijke ontwerpen in de omgeving maken, waar elke slag een uitdaging en een genot voor de zintuigen is.

De 18 holes van Vistabella Golf, par 72 en meer dan 6.000 meter lang zijn ontworpen volgens de richtlijnen van de moderne velden met 4 tees met grote amplitude in elke hole, brede fairways en verhoogde bunkers.

Het Vistabella Golf clubhuis & restaurant & lokale bars & winkels liggen op 5 minuten lopen. De drukke stad San Miguel de Salinas en Los Montesinos liggen op 5 minuten rijden en de mooie stranden met blauwe vlag van Guardamar liggen op slechts 15 minuten rijden. De luchthaven van Alicante ligt op 35 minuten afstand en de nieuwe luchthaven Corvera Murcia ligt op 45 minuten afstand.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen2
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte82,5 - 9 m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand15 min. rijden
Stad10 min.
GolfOp de golf
RestoOp de golf
ShoppingLa Zenia Boulevard 12 min. rijden
LuchthavenAlicante 35 min. Corvera (Murcia) 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.