Nieuw kleinschalig complex met appartementen.

Arenales del Sol

(Nr. 13298)

€ 241.000,-

2 ,3

2

89 - 113 m²

Geniet van de zon en de zee in een rustige omgeving.

Interesse?

Deze nieuwe urbanisatie is gelegen in Arenales del Sol, één van de beste stranden aan de Costa Blanca Zuid. De appartementen liggen op slechts 750 meter van het blauwe en kristalheldere water van de Middellandse Zee, de perfecte plaats om tal van watersporten en nautische activiteiten te beoefenen. Vanop het strand is er rechtstreekse toegang tot de boulevard waarop prachtige wandelingen kunnen gemaakt worden. De verbindingen in de regio zijn ideaal; vlakbij Santa Pola en Gran Alacant, op 20 minuten rijden van Alicante stad en op 10 kilometer van de internationale luchthaven van Alicante. 

Deze residentie bestaat in totaal uit 36 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers en grote terrassen. De gelijkvloers appartementen beschikken over een private tuin en de penthouses (op de 4e en 5e verdieping) over een solarium. Alle woningen zijn voorzien van 2 uitgeruste badkamers, een ruime woon-en eetkamer met schuifdeuren naar het 26 m² grote terras, een open keuken en slaapkamers met ingebouwde kasten. Voor ieder appartement is er een autostaanplaats binnen het omheinde project gelegen. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een groot zwembad, groenzones en een ondergrondse fitnessruimte. 

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen6
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakte89 -113
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoPré-installatie

In de buurt

Strandkorte wandelafstand
Stad5 minuten rijden
Golf15 min.
Resto5 min.
Shopping10 min.
LuchthavenAlicante 10 km.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.