Nieuw kleinschalig complex met amper 11 appartementen.

Lo Pagan

(Nr. 9956)

€ 169.950,-

2

2

88 m²

Geniet op wandelafstand van het strand.

Interesse in dit pand?

Dit nieuw project met amper 11 appartementen biedt een mix van ruime appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamers naast het strand "Campoamor" in Lo Pagan.
Deze off-plan appartementen bestaan ​​uit een ruime open woonkamer met eethoek en keuken die is uitgerust met een moderne design wand en onderkasten uitgerust met kookplaat, oven en afzuigkap.

De 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en de hoofdslaapkamer heeft een en-suite, er is ook een tweede familiebadkamer.

Opties … Parkeergarage en externe bergingen zijn beschikbaar als extra optie.

De woningen worden ook geleverd met vooraf geïnstalleerde airconditioning en pre-installatie voor high-speed glasvezel internet.

Deze 'exclusieve' ontwikkeling biedt een groot gemeenschappelijk solarium op het dak "sky lounge" met zwembad voor de eigenaren om te gebruiken, een perfecte locatie met deze appartementen op de tweede lijn van het strand met alle  voorzieningen - bars, winkels en restaurants op wandelafstand. Er zijn veel golfbanen in de buurt en de internationale luchthaven van Murcia ligt op slechts 30 minuten afstand.

Kenmerken

Bouwjaar2022
Aantal verdiepingen3
Bewoonde oppervlakte88 m2
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2
Badkamers2
LiftAanwezig
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand50 m.
Stad50 m.
Golf15 min.
Resto50 m.
ShoppingDos Mares 10 min.
LuchthavenMurcia Corvera 30 min.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.