Nieuw complex appartementen in Villamartin.

Villamartin

(Nr. 10483)

€ 164.000,-

2, 3

1, 2

Vanaf 65 m²

Kom genieten in dit fijne complex.

Interesse?

Deze moderne appartementen zijn gelegen in het hartje van Villamartin, Orihuela Costa, op slechts 5 minuten van de golfbanen van Villamartin, Las Ramblas, Campoamor en Las Colinas. Het wooncomplex is ontworpen voor zij die willen genieten van de Middellandse levenskwaliteit, in een rustige en gerenommeerde omgeving, op minder dan 8 minuten van het strand, en tegelijkertijd dicht bij alle voorzieningen, bars en restaurants.

Deze nieuwe appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers met gemeenschappelijk zwembad en riante groene tuinen.

Het omheinde complex heeft in totaal 94 appartementen van 2 of 3 slaapkamers met 1 of 2 badkamers, een ondergrondse parkeerplaats met optionele opslagruimte. Het wooncomplex heeft ongeveer 4.400m2 groene aangelegde tuinen met WiFi, 2 zwembaden (volwassenen en kinderen), 1 jacuzzi en 2 petanquebanen.

De 3 blokken van elk 3 verdiepingen bieden verschillende opties: appartementen op de begane grond met eigen tuin, appartementen op het eerste of tweede verdiep met zonnige terrassen met uitzicht op de groene gebieden, of prachtige penthouse-appartementen op het derde verdiep met een privé dakterras.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
Aantal verdiepingen4
DomeinGemeenschappelijk
Bewoonde oppervlakteVanaf 65m2
TuinGemeenschappelijk
ZwembadGemeenschappelijk
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers2, 3
Badkamers1, 2
LiftAanwezig
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand8 min.
Stad5 min.
Golf5 min.
Resto5 min.
Shopping5 Min. La Zenia Boulevard
LuchthavenAlicante 45 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.