Mooie half geschakelde woningen, allen gebouwd als hoekplot.

Polop

(Nr. 13217)

€ 255.000,-

3

3

124 m²

200 m²

Geniet van deze ruim geïnstalleerde woningen in Polop.

Interesse?

Deze nieuwe urbanisatie is gelegen in de woonwijk La Alberca, een landschapsenclave tussen de Middellandse Zee en de bergen. 15 minuten van de stranden van Albir en met snelle toegang tot allerlei diensten, zoals de vele internationale scholen in de omgeving (Elian’s British School, Den norske skole Costa Blanca).

Deze half geschakelde woningen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, allemaal met een onafhankelijk perceel met parkeerplaats, privézwembad en een zorgvuldige verdeling:

Op de begane grond vindt u een grote woon-eetkamer en een open keuken, 1 slaapkamer met een ingebouwde kledingkast, 1 complete badkamer en een overdekt terras.
De eerste verdieping is verdeeld in 2 slaapkamers met inbouwkasten, 2 en-suite badkamers en een terras in elke slaapkamer waarvan het voorste met uitzicht op zee.
Optioneel kan ook het solarium afgewerkt worden.

De standaardkwaliteiten en afwerkingen van deze nieuwbouw zijn uitstekend: alle woningen zijn voorzien van automatische rolluiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie van geleide airconditioning, hydromassagekolom in de grote badkamer, zonnepaneel voor warm water, 3 fotovoltaïsche panelen en klasse A energie-efficiëntiecertificering.

Bovendien is het voor een beperkte tijd ook inbegrepen als een geschenk met dank aan de promotor:
• Binnen- en buitenverlichting
• Doucheschermen in badkamers
• Alle apparaten in de keuken

Prijzen vanaf: 255.000,- euro.

Download deze pagina

Kenmerken

Bouwjaar2022-2023
DomeinPrivé
Bewoonde oppervlakte124 m2
TuinPrivé
ZwembadPrivé
EnergiepeilB

Details

Slaapkamers3
Badkamers3
AircoPré-installatie

In de buurt

Strand15 min.
Stad15 min.
Golf15 min.
Resto10 min.
Shopping15 min.
LuchthavenAlicante 50 min.

Interesse in dit pand?
Of nog een vraag?

We staan voor u klaar.

Zowel de SIRE-projecten als –vastgoedmakelaars in het buitenland ondergaan een zorgvuldige screening. De projecten dienen te beantwoorden aan verschillende eisen rond kwaliteit, afwerking en juridische garanties. De buitenlandse vastgoedmakelaars waarmee SIRE nauw samenwerkt dienen de nodige expertise, kennis en ervaring voor te leggen.